حداقل رنگشو سیاه میزاشتی ، شوهرش راضی باشه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 پیمان ظرفیت ندارن مردم نیکا با عکسش چیکار کردن
نوشته اصلی توسط mahdi امین اونایی که زحمتشو کشیدی مستقیم کردی خودت گرفتی؟ البته اجرا زنده رو میگم نه هنوز ایشالا میگیرم
نوشته اصلی توسط mohammad بازی رفت کف کرده بودم هر چی 3 امتیازی میزد میرفت تو سبد صمد و حامد کفری شده بودن حرفه ای یعنی همین چشم بسته میزنه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 حداقل رنگشو سیاه میزاشتی ، شوهرش راضی باشه خاک بر سرش با سیاها این کارارو می کنه که از حاشیه زده بیرون
نوشته اصلی توسط mohammad بازی رفت کف کرده بودم هر چی 3 امتیازی میزد میرفت تو سبد صمد و حامد کفری شده بودن حامد امروز شد جرارد این همه واسه تیم زحمت کشید در یک بازی همشُ به باد داد
نوشته اصلی توسط .Peyman. خاک بر سرش با سیاها این کارارو می کنه که از حاشیه زده بیرون این صندوق عقب فقط با مال سیاه جواب میده
پاک کن اقا پاک کن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 حرفه ای یعنی همین چشم بسته میزنه صمد وقتی عقب میفته خیلی بداخلاق میشه حامدم جفتش باشه دیگه بدترتو بازی با قزاقستان همچین شرایطی داشتنحتی خود حامدم گفت باید کمتر عصبی بشیم
نوشته اصلی توسط Herzeleid نه هنوز ایشالا میگیرم اجرا زنده این اناتما رو من خیلی دنبال میکنم خیلی خوبن vincent cavanagh خیلی اجراش خوبه عاشق این بشرم شخصیت جالبی داره حرفهای خوفناک میزنه
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 694 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 694 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن