نوشته اصلی توسط ehsan1361 چون تو راه نداره ماله افغانستانه خو باید مربی امریکایی بیارنچرا نمیارنچسبیدن به ایچ و میچ و ویچ حتی همین کواچ تو والیبالم هم رو اعصابه
نوشته اصلی توسط mohammad تیم بسکت ما از تصاویر و فیلمایی که صبح جمعه از NBA پخش میشد تو تلویزیون لاریجانی و عزت تیوی تشکیل شده تیم بسکت امریکا از نوزادی فرقمون اینجاس تیم وزنه برداریمونم از پخش زنده مسابقات رضا زاده تشکیل شده
نوشته اصلی توسط mohammad خو باید مربی امریکایی بیارنچرا نمیارنچسبیدن به ایچ و میچ و ویچ حتی همین کواچ تو والیبالم هم رو اعصابه مربیای کروات
نوشته اصلی توسط Herzeleid خودت مقصری میندازی گردن اون؟؟ من مربی بالاسرم بود اصلا ربطی به مقصری من نداره کلا دکتر گفت عصب سیاتیک خیلی حساسه یه فشار یه دفعه ای بهش اینطور می کنه من اتفاقا حرکتامو کامل و درست میزدم اما لیفت پشت رون بیچارم کرد
نوشته اصلی توسط mohammad خو باید مربی امریکایی بیارنچرا نمیارنچسبیدن به ایچ و میچ و ویچ حتی همین کواچ تو والیبالم هم رو اعصابه چشم میکم بیارن به اغصابت مسلط باش اگه پرز بود همه اینا رو مفروخت
نوشته اصلی توسط Herzeleid تیم وزنه برداریمونم از پخش زنده مسابقات رضا زاده تشکیل شده دقیقا تیم تکواندو هم از بازی های هادی ساعی تشکیل شده
نوشته اصلی توسط .Peyman. من مربی بالاسرم بود اصلا ربطی به مقصری من نداره کلا دکتر گفت عصب سیاتیک خیلی حساسه یه فشار یه دفعه ای بهش اینطور می کنه من اتفاقا حرکتامو کامل و درست میزدم اما لیفت پشت رون بیچارم کرد صورت مسئله رُ پاک نکن تو ذات ورزش این چیزا طبیعیه
نوشته اصلی توسط Rmin ممنون نه همین 64 کرکی کدی سریالی چیزی نمیخواد ؟ قربونت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] هر چی دیگه لازم داری اینجا هست
Rmin
چقد این ناد 32 چرنده
نوشته اصلی توسط mohammad دقیقا تیم تکواندو هم از بازی های هادی ساعی تشکیل شده تیم بوکس هم از از دعواهای خیابانی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 677 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 677 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن