نوشته اصلی توسط Rmin من همیشه این موقع ها نرم افزارا و بازیام به باد میره فک کنم بازیو تا 6 ماه دیگه باید بزاری کنار چون گرافیک نسخه آزمایشی کامل نیست که
نوشته اصلی توسط ehsan1361 الدار کورتا نیتزه کابوس فقط برادرای سایتی اف رو دست نیومده هنوز کشتی سایتی افی معروف شده اصن
نوشته اصلی توسط mohammad داورزنی میگفت یه پاسور داریم تو تیمای پایه تازه پیداش کردیم هم با دست چپه هم دست راست خیلی عالی پاس میده اتفاقا والیبال فرق داره استعدادیابی شده و در مسیر درستی قرار داره تیمای جوانان و نوجوانان خیلی خوبن بدون یک ست باخته قهرمان شدن
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط paradox این دیگه از حد گذرونده حد براش از اول تعریف نشده بود
نوشته اصلی توسط .Peyman. فک کنم بازیو تا 6 ماه دیگه باید بزاری کنار چون گرافیک نسخه آزمایشی کامل نیست که جدا ؟ pesم جواب نمیده !؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 الدار کورتا نیتزه کابوس حیدری کولاک بود باو
نوشته اصلی توسط mahdi چی میگی باو اینا نمیزارن همون موقع مدال هم استفاده ای کنیم تو خیلی هولی دیگه
نوشته اصلی توسط Rmin جدا ؟ pesم جواب نمیده !؟ نمیدونم الان مطلبشو خوندم ولی فک کنم جواب بده باید شانستو امتحان کنی
نوشته اصلی توسط mahdi حیدری کولاک بود باو طلا نداشت اصن بیشتر نقره و برنز یه کشتیشِ خوب یادمه اون که زد رو پل 1.5 دقیقه نگه داشتش
نوشته اصلی توسط Herzeleid تو خیلی هولی دیگه موقع توزیع مدال زنه داشت میداد البته مدال همه سربه زیر گرفتن ، این کامرانی نیشش باز بود دیوث
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 427 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 427 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن