نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! آره انصافا خيلي كار ِ قشنگي شده يادش بخير . اولين بار كه تلويزيون اين آهنگ رو گذاشت آقام ميگفت انقلاب شده كه صداي داريوش رو پخش كردن مهرزاد اصفهانپور ديگه خبري هم نشد ازش همین 2-3 روز پیش یه اهنگ با حامد زمانی و رضا رویگری خوند
نوشته اصلی توسط tandis_m چه خاطره اي رو برام زنده كردي نويد آلبوم خوبي بود مخصوصا اين آهنگش جديدا زده تو خط چرت و پرت خوندن
نوشته اصلی توسط mahdi دموی لو رفته از آلبوم ممر انصافا چه ملودیی ساخته ممر بهش میگم بیا با نصف قیمت واست تنظیم کنم قبول نمیکنه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بهش میگم بیا با نصف قیمت واست تنظیم کنم قبول نمیکنه کوشان ریدهمجبوره بده تو تنظیم کنی
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi ملودی وصیت فورانِ احساس و هنر محسنه کدام قله کدام اوج :| هنوز نشنیدی اینارو از کجات در میاری
نوشته اصلی توسط mohammad همین 2-3 روز پیش یه اهنگ با حامد زمانی و رضا رویگری خوند نوشته اصلی توسط ehsan1361 چند روز پیش یه کار نشون داد که با رویگری و حامد زمانی خونه بودن کار بسیج تلفیزیون بود باع
نوشته اصلی توسط mahdi کوشان ریدهمجبوره بده تو تنظیم کنی کوشان 9 ملیون میگیره ، من با 900 تا واسش تنظیم میکنم اول و آخر آهنگ هم با صدای گاوی Arangment by ehsan 1361
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! باع خوب شد نشنیدی ستار سهرابی هم بود ریده بود اساسی
کوشان ریده البته به هیکل بقیه تنظیم کننده ها
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خوب شد نشنیدی ستار سهرابی هم بود ریده بود اساسی تو وجودت همه امید تویی از تبار خورشید خبر حماسه هاتو میشه از هر کسی پرسید واسه انتخابات خونده بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 380 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 380 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن