اين آخرين باره من ازت ميخوام برگردي به اين خونه يكي از بهتريناي عليرضا افكاري
فقط استاد اندی ریمیکس سپیده آخر سر معلوم نشد بخشیدش یا نه
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! اين آخرين باره من ازت ميخوام برگردي به اين خونه يكي از بهتريناي عليرضا افكاري هنوز خیلی فاصله داره با ملودی های سیاوش قمیشی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 فک کردم میگی کمری داره میره دور دور
نوشته اصلی توسط ehsan1361 هنوز خیلی فاصله داره با ملودی های سیاوش قمیشی چرا با اون مقايسه ش ميكني آخه عليرضا افكاري هنوز اول راه ِ با اين حال كم اثرايي نداده
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! چرا با اون مقايسه ش ميكني آخه عليرضا افكاري هنوز اول راه ِ با اين حال كم اثرايي نداده مقایسه نمیکنم میگم فاصله داره افکاری تا الان کار ضعیف نداشته
سیاوش قمیشی قمیشی سیاااااااشششششششش ابی خیلی دوست داره آشتی کنه ولی سیاوش اخلاق نداره
نوشته اصلی توسط ehsan1361 مقایسه نمیکنم میگم فاصله داره افکاری تا الان کار ضعیف نداشته كار ضعيفم داشته ولي چند سال ديگه بايد ديد چقدر ميتونه خوب كار كنه واقعا بعضي از ملودي هاش بكر ِ سواد بالايي هم داره. كارش واقعا آهنگسازي ِ . نه اينكه يه ملودي با دهنش بسازه بعد بياد يه آكوردي دربياره و همينجوري
نوشته اصلی توسط ehsan1361 سیاوش قمیشی قمیشی سیاااااااشششششششش ابی خیلی دوست داره آشتی کنه ولی سیاوش اخلاق نداره سیا مغروره خیلی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 334 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 334 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن