نوشته اصلی توسط HASSAN دیروز داشتم فیفا 15 بازی میکردم بارسا گرفتم جلو چلسی سیستم اتوبوسی انتخاب کردم واسه بارسا , 2-0 بردم بازی رو بازی بعدش سیستم هجومی چیدم 4-3 باختم مگه کرکش اومده ؟
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Rmin مرسی پیمان الان میزنم ببینم چی میشه چاکرم
نوشته اصلی توسط Herzeleid این لینکا کار میده واستون؟؟؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نه حاجی کار نمیده
Oh Captain , My Captain
نوشته اصلی توسط Milad مگه کرکش اومده ؟ من رو Ps3 بازی کردم. نمیدونم واسه PC کرکش اومده یا نه
نوشته اصلی توسط Captain نه حاجی کار نمیده دم شما گرم
نوشته اصلی توسط HASSAN من رو Ps3 بازی کردم. نمیدونم واسه PC کرکش اومده یا نه نه
نوشته اصلی توسط Herzeleid این لینکا کار میده واستون؟؟؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نه
نوشته اصلی توسط HASSAN من رو Ps3 بازی کردم. نمیدونم واسه PC کرکش اومده یا نه بچه پولدار
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط Milad بچه پولدار
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 486 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 486 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن