نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این کیه ؟ عباس معصومی
نوشته اصلی توسط DePreSso این نیز بگذرد به خوبی و خوشی ...
نوشته اصلی توسط Herzeleid شاید وقتی بیدار شه البوم اومده باشه و همش بگه من کجا خوابم برد؟؟ دوس داشتم ببینم این صحنه رو ولی قول دادم اگه خواب بود بیدارش کنم
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط .Peyman. چیزای توپشو بگو اگه بازم فضا کم آوردی بگو ازشون بچینم
.Peyman.
نوشته اصلی توسط ehsan1361 عباس معصومی اینجا چیکار میکنه
نوشته اصلی توسط .Peyman. امین توهم اون لیستی که دادمو بهم بگو کدوماشو ببینم تا نوید و اکبر هستن من کی باشم ولی چشم بذار لیست رُ بده نوید اگر مورد دیگری بود میگم
نوشته اصلی توسط A M I R امروز اس دادم سینجول یه امار بگیر از شهرتون دو روز بود گوشی روشن بود یه اس نیومده بود اس سینجول که رسید 8 تا اس تبلیغاتی اومد جون من دیگه بدونین البوم اومد این بشر چیکار میکنه اینجا :|
نوشته اصلی توسط SINA به هر توابعی سرمیکشم تویی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 سلام همیشه همینطوره ، کاریش نمیشه کرد 1362 سال تولد ؟ اره سال تولدمه البته باید بگم قبلا هم عضو بودم با همین نام کاربری اما چون یه مدت طولانی نبودم انگاری حذف شده
نوشته اصلی توسط Herzeleid لذتش بیشتره اون وقت چون اپشن های مختلفی با الوم ارائه میشه تو ساعات اولیه مثلا کارایی که سنجول میزنه در کنار البوم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 466 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 466 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن