این عنو کی ریده ؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid بابا تو چرا جوش اوردی؟؟ تیزر ساختن خودشون میخوان بزنن به ما چه البومو قرار نبود اصلا قسمتی ازش پخش شه قبل از ۱۶ اگه بحث تیزر بود خود محسن نمی تونست ؟
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH البومو قرار نبود اصلا قسمتی ازش پخش شه قبل از ۱۶ اگه بحث تیزر بود خود محسن نمی تونست ؟ از البوم که چیزی نیست
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH البومو قرار نبود اصلا قسمتی ازش پخش شه قبل از ۱۶ اگه بحث تیزر بود خود محسن نمی تونست ؟ اینا که موزیکی چیزی پخش نمی کنن..فقط ..چند تا عکسه باو...
نوشته اصلی توسط Al!rezA این عنو کی ریده ؟ اون عنو که نمیدونم ولی تو رو من ریدم در اقدامی خدا پسند سیفونم نکشیدم تا علاوه بر سوسک ها مکس ها هم فیض ببرن از وجود پرت
من اوتللو تو دزیره ......
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH البومو قرار نبود اصلا قسمتی ازش پخش شه قبل از ۱۶ اگه بحث تیزر بود خود محسن نمی تونست ؟ کی گفته قراره چیزی از البوم توش باشه؟؟؟ این غلومی در حد این صوبتا نیست اگر از این غلطا کنه رسواش میکنیم
نوشته اصلی توسط *_* اون عنو که نمیدونم ولی تو رو من ریدم در اقدامی خدا پسند سیفونم نکشیدم تا علاوه بر سوسک ها مکس ها هم فیض ببرن از وجود پرت هه هه هه خندوندیمون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 328 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 328 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن