نوشته اصلی توسط ehsan1361 وقتی ویندوز نصب میکنی میگن فرمت رو نمیزاری رو ntfs ? فلش فرمت ربطی به ntfs نداره چرا ربطی نداره
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط onvan هنوز به مرحله نصب ویندوز نرسیده که بخواهیم درمورد ntfs صحبت کنیم که !! فورمت فلش رو دارم می گم. خو فلش رو هوا که فرمت نمیشه اول فرمتش میکنی و بعد بوتیبل و نصب
نوشته اصلی توسط ehsan1361 احتمالا فروشگاه دار بدبخت رو کچلش میکنن ، مجبور میشه پخش کنه البته شهرستان خیلیم خوب! اونوقت فردا تا ظهر انتظار نمی کشم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خو فلش رو هوا که فرمت نمیشه اول فرمتش میکنی و بعد بوتیبل و نصب خو مگه ما گفتیم رو هوا فرمت می شه اول فرمت ntfs بعد از طریق برنامه یومی
نوشته اصلی توسط Milad چرا ربطی نداره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تو چی میگی
نوشته اصلی توسط onvan خو مگه ما گفتیم رو هوا فرمت می شه اول فرمت ntfs بعد از طریق برنامه یومی همچین میگی ntfs که انگار بقیه fat فرمت میکنن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تو چی میگی مسی
نوشته اصلی توسط M.GCH خیلیم خوب! اونوقت فردا تا ظهر انتظار نمی کشم من فردا صبح نمیتونم گوش بدم دنبال پیدا کردن راه حلی برای این معظل هستم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تو چی میگی زرشک فک کنم مشکلش حل شد
نوشته اصلی توسط ehsan1361 همچین میگی ntfs که انگار بقیه fat فرمت میکنن تو پست های قبل گفتم که " شاید بعضی ها نمی دونن"
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 303 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 303 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن