نوشته اصلی توسط .Vahid. فانتزی بود دیگه چرا درک نمیکنی دیالوگاش تیکه هاش معرکه بود تو نصفشو نفهمیدی دوباره برو ببین قبول کن بدون حامد پشمی در باد بود
از کاش رنج آخز داشت
نوشته اصلی توسط Milad عین انخل ؟ آنخل می ارزید این نمی ارزه
نوشته اصلی توسط .Vahid. قبول میکنم کیو باید بکُشم؟ حسین و دارودستش بازی رفت مساوی شده فقط بگم بازی های ما زیر 5 ساعت نیست
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N قبول کن بدون حامد پشمی در باد بود جدایی نادر از سیمین هم پس بدون شهاب حسینی پشمی در باد بود
نوشته اصلی توسط mahdi به وصیت نری که رنده نمیمونی کل البوم ی چیز دیگس ! هر ده تا تراک تفسیر داره فوق العاده جای فکر داره البوم
نوشته اصلی توسط HO33E!N آنخل می ارزید این نمی ارزه اره نهایت میتونه یه حمید التینتوپ واسمون باشه
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi میسوزه غروب شد همه رفتند در ایستگاه کسی نیست چه خوب شد همه رفتند چه ساده اید که دایم کنار این چمدانها درانتظارقطارید کاش یه ترک 6-7 دقیقه ای بود. جای این بیت خیلی خالیه: به خواهران صبورم خبردهید که "یلدا" تصادفا شب فرداست تولدم شب یلداست مقدراست که فردا بدون وقفه ببارید لامصب خیلی غمگینه و کشنده حیف واقعا حیف کاش همه ش رو میخوند
من اوردوز کردم
نوشته اصلی توسط Milad حسین و دارودستش بازی رفت مساوی شده فقط بگم بازی های ما زیر 5 ساعت نیست اینارو خدا زده پیامبر خدا لگد کرده کاری از دست ما بر نمیاد دیگه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 551 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 551 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن