چینش اهنگا چقد خوبه![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]به نظر من یه شاخه نیلوفر تکرار شده
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
روزبه دهنت سرویس![]()
من خام بودمو تو پُرم کردی
با اینکه از تو خاطره ام خالیست
مردی که رو به روی تو می خواند
جز یک نوار پُر شده چیزی نیست.![]()
دیوار دور خانه ی من چینی ست
دار و ندارم آنچه که می بینی ست
غیر از خودت که واقعیت داری
هر آنچه دیدم همه تزئینی ست
.
.
من سال های سال از این خانه
بیرون نرفته ام که تو برگردی
یک بار هم که آمده ای مارا
مهمان به قهوه ی قجری کردی...
![]()
خدایی البوم رو همه چیش کار شده بودارزش این همه صبر رو داشت
![]()
Hero Enter
Viva Real Madrid
خدا کنه روزبه رو بیشتر ببینیم![]()
Hero Enter
Viva Real Madrid
تنها..تنها..تنها..تنها..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنون داآآآآآآآآرم![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزبه کار متفاوتی داده برعکس این چند وقت اخیر![]()
شعرش با صدای محسن همخونی دارهجنس صدای محسنو خوب شناخت
![]()
در حال حاضر 512 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 512 مهمان ها)