چینش اهنگا چقد خوبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]به نظر من یه شاخه نیلوفر تکرار شده
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
روزبه دهنت سرویس
من خام بودمو تو پُرم کردی
با اینکه از تو خاطره ام خالیست
مردی که رو به روی تو می خواند
جز یک نوار پُر شده چیزی نیست.
دیوار دور خانه ی من چینی ست
دار و ندارم آنچه که می بینی ست
غیر از خودت که واقعیت داری
هر آنچه دیدم همه تزئینی ست
.
.
من سال های سال از این خانه
بیرون نرفته ام که تو برگردی
یک بار هم که آمده ای مارا
مهمان به قهوه ی قجری کردی...
خدایی البوم رو همه چیش کار شده بود ارزش این همه صبر رو داشت
Hero Enter
Viva Real Madrid
خدا کنه روزبه رو بیشتر ببینیم
Hero Enter
Viva Real Madrid
تنها..تنها..تنها..تنها..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنون داآآآآآآآآرم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزبه کار متفاوتی داده برعکس این چند وقت اخیر
شعرش با صدای محسن همخونی داره جنس صدای محسنو خوب شناخت
در حال حاضر 372 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 372 مهمان ها)