نوشته اصلی توسط .Peyman. فقط تو این ده تا تراک با کلنجار نتونستم زیاد ارتباط برقرار کنم بقیه همه عالی بودن کلنجار متفاوت ترین ملودیی بود که تا به امروز از محسن شنیدم. کم کم جا میفته
نوشته اصلی توسط .Peyman. فقط تو این ده تا تراک با کلنجار نتونستم زیاد ارتباط برقرار کنم بقیه همه عالی بودن کلنجار که خوب بود ، جز زیاد مچ نبود با البوم اونم برای این که البوم از تلخ بودن دراد ولی بقیه چیزاش عالی بود تایم البوم هم احساس میکنم کم بود
نوشته اصلی توسط mohammad هیتسفیلد هم این اواخر خرفت شد دلیل نمیشه بگیم مربی کوچیک بود عمو دل ترسو شده والبته دموده اینو 10 11 سال پیش یه بنده خدایی گفته بود ولی کسی باور نکرد .....
نوشته اصلی توسط HO33E!N بیا اینجا سالار ارادت رفیق یه نخ ازون سیگارت بده دود شیم...
شاعر! تو را زین خیلِ بی دردان کسی نشناخت...
نوشته اصلی توسط Herzeleid به قول شاعر اسوده دلان را غم شوریده سران نیست اونی که بیرون گود نشسته و نظر میده نمیدونه چی به چیه اره بیشتر تاثیر و کشش ذهنی تا جسمی آفرين
نوشته اصلی توسط Herzeleid اینو 10 11 سال پیش یه بنده خدایی گفته بود ولی کسی باور نکرد ..... اون بی شرف تو اوجش گفت
نوشته اصلی توسط HO33E!N یه روز بعد از مرگمون جملاتمون مورد استفاده تمام کارشناسان جهان قرار خواهد گرفت همه ذوب میشن در این جملات
نوشته اصلی توسط Grayman ارادت رفیق یه نخ ازون سیگارت بده دود شیم... شما چیز میکنی سیگار میکشی با اون وضعیت چند چندی با البوم ؟
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
مخلص مرد خاكستري
نوشته اصلی توسط mohammad “نمی توان بارسا را بهترین تیم تاریخ دانست، آنها چهار سال حکمرانی کردند، رئال یک قرن”/ زلاتان ایبراهیموویچ مصاحبه خیالی که تنها منبعش هم سایت حامد فلاح متوهمه در ضمن اگر هم همچین حرفی زده باشه از مال مهاجم بارسا بالا نرو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 294 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 294 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن