نوشته اصلی توسط Herzeleid الان دارم دلایل برتری دومنک به عمو دل رو ذکر میکنم یه پاورقی هم در مورد کاسیاس و لوپز برو
نوشته اصلی توسط HO33E!N برمیگردهگاهی بیشتر از قبل امین بی رویه میزنه آخهاسلام دین اعتداله نوشته اصلی توسط HO33E!N برا من سر فرار از زندان تار شدیادش بخیر
نوشته اصلی توسط Herzeleid با عینک خیلی بیگانه نیستم حالا عینک بزنی تیپ به هم میریزه ؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N چه کاری؟ امتیاز نهایی استاد THE ENGLISH PATIENT چه طوره؟ خواب و پرده متاسفانه ندیدم راز چشم هایشان رو دیدم آخرش حال داد
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اصن ربطی نداره اینو یه سری احمق باب کردن یکی از اشنا ها چشم پزشکه دو ساعت سر همین موضوع بحث کردیم از اون به بعد بدون نگرانی میزدی؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N از اون به بعد بدون نگرانی میزدی؟ نه آخراش بود دیگه وقت نشد
نوشته اصلی توسط HO33E!N یه پاورقی هم در مورد کاسیاس و لوپز برو حتما برتری لوپز به ایکر ؟در سرزمینی که شیر پیر میشه قورباغه 7 تیر کش میشه ضرب المثل رو نمیدونم درست گفتم یا نه ولی حق مطلب ادا شد
Hero Enter Viva Real Madrid
صفه ایسناگرام بهروز کچلو بدین
نوشته اصلی توسط AkbaR خواب و پرده متاسفانه ندیدم راز چشم هایشان رو دیدم آخرش حال داد یه نقد ایرانی خوندم نوشته بود نسخه ی ضعیف کیفره این فیلم سکانسی که انداخت بیرون سکانس برتر قرنه بیمار انگلیسی هم ببین
نوشته اصلی توسط Milad حتما برتری لوپز به ایکر ؟در سرزمینی که شیر پیر میشه قورباغه 7 تیر کش میشه ضرب المثل رو نمیدونم درست گفتم یا نه ولی حق مطلب ادا شد نه لوپز بهتر نبود ولی در حقش جفا شد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 46 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 46 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن