نوشته اصلی توسط paradox خودمونیم استقبالی که از باید از جانب هوادارا از پارو نشد نمیدونم چرا ریزش مخاطب
نوشته اصلی توسط Milad والا ما هر کی رو دیدیم پشماش ریخته بود بگذر از اونایی که میان میگم من خودم طرفدار محسن چاوشیم ولی البوم فلان ه و بهمان من خودم تو موسیقی ما میخواستم رای بدم میگفتم خودم طرفدارفلانیم ولی ریده میلاد ازت نقل گرفتم ولی فقط نوشته ی من اومد
نوشته اصلی توسط Milad اکبر under the dome رو دیدی؟ فصل 1 و 2 رو دیدم شایدم فقط 1 دیگه حوصله ندارم بقیه شو ببینم
ممر باس بره امضا
نوشته اصلی توسط AkbaR فصل 1 و 2 رو دیدم شایدم فقط 1 دیگه حوصله شو ندارم بقیه شو ببینم دیروز تموش کردم بد نبود
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط *_* چطوری سرور وسالار بد نیستم رفیق عزیز
نوشته اصلی توسط HO33E!N میلاد ازت نقل گرفتم ولی فقط نوشته ی من اومد مفهمومو رسوندی
نوشته اصلی توسط Milad مفهمومو رسوندی در کل حس داشتی MATCH POINT ببین حتما
نوشته اصلی توسط HO33E!N تو فوتبال معمولا کم نمیارم ولی تو موسیقی که کلا جز گوش کردن کاری نمیکنم در مورد فیلم هم از حضور اساتید فیض میبریم امتیاز نهاییدیدی؟MATCH POINT من زیاد فیلم نمیبینم
نوشته اصلی توسط A M I R فردا صبح البوم کیه کاورشو بزار لاشی من از صب منتظرم شب شه دو تاس Mono - The Last Dawn - Album - 2014 Lunatic Soul - Walking On A Flashlight Beam - Album - 2014
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 591 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 591 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن