نوشته اصلی توسط ehsan1361 متوجه منظورم نشدی میگم زنشو متوجه شدم اما یه نقطه گذاشتم اخر جمله تو و یه بحث دیگه رو پیش کشیدم
نوشته اصلی توسط .Peyman. سانتافه نخری بعد این مدرن تاکینگو بزاری روش مایه ابروریزیه کلاس داره شاسی بلند مگه من دنبال حجم موتورم موتورش تا شمال بکشونه یه مسافرت بریم کافیه
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! نصفه شب با هندزفري گوش كن تمام بدختي هاتم بيار توو ذهنت بعد سيگارم بذار دم دستت بعد خوشت مياد ی شب نرم باشگاه مریضم
نوشته اصلی توسط .Peyman. ی شب نرم باشگاه مریضم فيتنس كار ميكني ؟
نوشته اصلی توسط .Peyman. متوجه شدم اما یه نقطه گذاشتم اخر جمله تو و یه بحث دیگه رو پیش کشیدم مگه میزاره سرکار خانوم مهندس
نوشته اصلی توسط ehsan1361 کلاس داره شاسی بلند مگه من دنبال حجم موتورم موتورش تا شمال بکشونه یه مسافرت بریم کافیه الان جمله من چه ربطی به حجم موتور داشت میگم کلا ماشین گرون خریدی مدرن تاکینگ نزاری روش مایه ابروریزی میگن دهاتیه
نوشته اصلی توسط .Peyman. الان جمله من چه ربطی به حجم موتور داشت میگم کلا ماشین گرون خریدی مدرن تاکینگ نزاری روش مایه ابروریزی میگن دهاتیه مهدی احمدوند و ارمین 2 اف ای چطور؟؟
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! فيتنس كار ميكني ؟ دهنت نه پاور کار می کنم
نوشته اصلی توسط .Peyman. الان جمله من چه ربطی به حجم موتور داشت میگم کلا ماشین گرون خریدی مدرن تاکینگ نزاری روش مایه ابروریزی میگن دهاتیه اعع دستت درد نکنه مدرن تاکینگ دهاتیه اصن بزار بگن دهاتی ، من مدرن رو با دنیا عوض نمیکنم ، 18 سال زندگی منه
نوشته اصلی توسط Herzeleid مهدی احمدوند و ارمین 2 اف ای چطور؟؟ اگه میخاد صدا بلند کنه فقط باید آهنگ جدید باشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 625 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 625 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن