نوشته اصلی توسط kamyab نویییییدددددددد جوکر i never sent relationship request for you نفرست . والا
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به جای این که ماهی بدی دستمون ماهیگیری یادمون بده
نوشته اصلی توسط kamyab نویییییدددددددد جوکر i never sent relationship request for you خوشم میاد اولین چیزی که به ذهن همه رسید friendship request بود
نوشته اصلی توسط .Peyman. من گرفتم برو عقب دنده عقب نمیره
نوشته اصلی توسط A M I R گذاشتم حجم کم کیفیت بالا هر کی می خواد دل میکنه دیگه خودت دیدی برنامه رو؟
نوشته اصلی توسط pirana خوشم میاد اولین چیزی که به ذهن همه رسید friendship request بود به ذهن من نرسید
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط A M I R گذاشتم حجم کم کیفیت بالا هر کی می خواد دل میکنه دیگه چه علاقه ای دارید به اینا
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! نفرست . والا please kill me ~
☺ | هر جای خونه هر جای خونه هر جای خونه شــمع روشن شه پـروانــه ها دور تــو میـگـردن _______________ تو رو وقتی نبینم سیر میشم از این مردن که دنیامو گرفته
نوشته اصلی توسط Herzeleid به جای این که ماهی بدی دستمون ماهیگیری یادمون بده قالبشو از تاپیک قبلا میرزو داشتم...فقط عکس اضافه کردم و تبدیل به آیکون
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 475 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 475 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن