حوصلمون سر رفت
حس هیچی نی به جز پارو
حوصلمون سر رفت
حس هیچی نی به جز پارو
دو دانگ ِ پيرهنم را، دو پاره از كفنم را، به اين دو چشم بدوزيد
سپس ملال ِ تنم را، دو بال ِ پر زدنم را، در اين كفن بگذاريد
اين علي بحريني پستي كه گذاشته با محسن بوده ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ·
آلبوم برادر و دوست عزیزم، [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] هم منتشر شد. به محسن و تمام همکارانش برای این مجموعه محترم تبریک میگم. شباهت محسن با اغلب آثار این مجموعه برای من بسیار لذت بخشه.
قطعه وصیت رو بسیار دوست دارم.
لطفا نسخه اصلی رو تهیه کنید.
جوانان تا صبح بيدارند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک عذر خواهی بزرگ بدهکارم به مسعود امامی که فکر می کردم در آلبوم "همیشگی اش" اشکالات مهمی وجود دارد!
مسعود خان من پیشگو نبودم و به همین دلیل تصور نمی کردم بعد از آلبوم تو، آلبوم هایی منتشر شوند که شنیدن آنها به همت مردانه و اراده پولادین احتیاج داشته باشد!
مسعود خان، آلبوم تو لااقل "توهم" ندارد و می توان آنرا یکبار شنید و سپس به تو انتقاد کرد و مثلاً در بدترین حالت فحش بارانت کرد اما آلبوم های دوستان...!
بگذریم، فکر می کنم تو هم موافقی که بگذریم!
در حال حاضر 520 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 520 مهمان ها)