ممد این بازیکن اکادمی بنفیکا که خیلی گولاخه رو میشناسی ؟![]()
Hero Enter
Viva Real Madrid
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
" مهم " بچه ها حتمأ اینو بخونید ، در مورد محسن حونه " مهم "
.
............................دوستان عزیز و شدیدأ چاوشی دوست من .................
که مثل خودم ، با شنیدن خبر اومدن یه آهنگ یا یه آلبومی از محسن چاوشی
، منتطر اون صدای زخمی و خش دار و ببخشید کلفت محسن هستید ........
تا موقع گوش دادن ،،،،
.
این صدا ، دلمون را شلاق بزنه تا زهر دنیای تلخمون بریزه ، و احساس کنیم بر بام دنیا نشسته ایم ................. گوش کنید ..........................
.
بیایید یه طوری این گلایه یا این خواهش را به محسن جون برسونیم که :
.
محسن جون : بیا به خاطر ما هواداران قدیمی و همیشگی ات ، که از کفتر چاهی شروع شدیم ، با صدایت زندگی کردیم و با مرگمان تمام میشویم
از این کدورت یا لجبازی یا فاصله ای که با امیر ارجینی دارید دست بردارید ، و دوباره شعرهایشان را با صدای ویران کننده ات به گوش ما برسان ......
.
و این را بدان که : خیلی از ما هواداران واقعی و قدیمیت : با آهنگهای ماندگاری که امیر سروده ، عاشق و دیوونه ی صدا و شخصیت شما شدیم .
مثل : عشق دوحرفی ، امام رضا ، ابرای پائیزی ، بانوی من ، تنگ بلوری ، سنتوری ، و .......... تا حریص و دلم تنهاست
.
ماهم گاه وقتی با دوستان صمیمی و قدیمیمان قهر میکنیم و گاهی هم دوتامون ازسر لجبازی یا شاید غرور ، کوتاه نمیایم ،،،،،
و تقریبأ هیچ خاطرخواهی هم نداریم که میانجیگری کند و ماهم به احترام یا به خاطرش کوتاه بیاییم ،،،،،
ولی شما : همه ی ما که هیچ ، همه ی دلسوختگان ، عاشقان و جوانان این مرزو بوم و حتی فارسی زبان دنیا ،
خاطرخواه ، هوادار ، دیوونه و عاشقتون هستند
و از ته دل ازتون میخوان که لطف کنید و
.
................ به این فاصله ای که با امیر ارجینی درست شده پایان دهید ........
.
.
......... سلام به صلح ، سلام به عشق ، نفرین به جنگ ، نفرین به ظلم .......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
در پایان : من مطمعنم ، چون همیشه امیر جان تو شعراش از جملاتی استفاده میکنه که به دل همه ما چاوشیستها مینشینه ، اگه دوباره شروع کنند ، آهنگهای وحشتناک تأثیرگذاری را میسازند . پس :
.
............................... بیایید بانی این صلح شویم ........................
. و
........................... باشد که خدا جواب ما را در همین دنیا بدهد ............
.................................................. .................................................. .............
.انشاءالله
.
.لطفأ همجا به اشتراک بگدارید
.
.............................باتشکر از حصله همه دوستان گلم
.
از طرف یه هوادار کوچک
اینا کین ول کن ارجینی نیستن![]()
Hero Enter
Viva Real Madrid
ریدم به همچین طرفدارای محسناینا حرف نزنن سنگین تره
در حال حاضر 623 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 623 مهمان ها)