ممد این بازیکن اکادمی بنفیکا که خیلی گولاخه رو میشناسی ؟
Hero Enter
Viva Real Madrid
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
" مهم " بچه ها حتمأ اینو بخونید ، در مورد محسن حونه " مهم "
.
............................دوستان عزیز و شدیدأ چاوشی دوست من .................
که مثل خودم ، با شنیدن خبر اومدن یه آهنگ یا یه آلبومی از محسن چاوشی
، منتطر اون صدای زخمی و خش دار و ببخشید کلفت محسن هستید ........
تا موقع گوش دادن ،،،،
.
این صدا ، دلمون را شلاق بزنه تا زهر دنیای تلخمون بریزه ، و احساس کنیم بر بام دنیا نشسته ایم ................. گوش کنید ..........................
.
بیایید یه طوری این گلایه یا این خواهش را به محسن جون برسونیم که :
.
محسن جون : بیا به خاطر ما هواداران قدیمی و همیشگی ات ، که از کفتر چاهی شروع شدیم ، با صدایت زندگی کردیم و با مرگمان تمام میشویم
از این کدورت یا لجبازی یا فاصله ای که با امیر ارجینی دارید دست بردارید ، و دوباره شعرهایشان را با صدای ویران کننده ات به گوش ما برسان ......
.
و این را بدان که : خیلی از ما هواداران واقعی و قدیمیت : با آهنگهای ماندگاری که امیر سروده ، عاشق و دیوونه ی صدا و شخصیت شما شدیم .
مثل : عشق دوحرفی ، امام رضا ، ابرای پائیزی ، بانوی من ، تنگ بلوری ، سنتوری ، و .......... تا حریص و دلم تنهاست
.
ماهم گاه وقتی با دوستان صمیمی و قدیمیمان قهر میکنیم و گاهی هم دوتامون ازسر لجبازی یا شاید غرور ، کوتاه نمیایم ،،،،،
و تقریبأ هیچ خاطرخواهی هم نداریم که میانجیگری کند و ماهم به احترام یا به خاطرش کوتاه بیاییم ،،،،،
ولی شما : همه ی ما که هیچ ، همه ی دلسوختگان ، عاشقان و جوانان این مرزو بوم و حتی فارسی زبان دنیا ،
خاطرخواه ، هوادار ، دیوونه و عاشقتون هستند
و از ته دل ازتون میخوان که لطف کنید و
.
................ به این فاصله ای که با امیر ارجینی درست شده پایان دهید ........
.
.
......... سلام به صلح ، سلام به عشق ، نفرین به جنگ ، نفرین به ظلم .......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
در پایان : من مطمعنم ، چون همیشه امیر جان تو شعراش از جملاتی استفاده میکنه که به دل همه ما چاوشیستها مینشینه ، اگه دوباره شروع کنند ، آهنگهای وحشتناک تأثیرگذاری را میسازند . پس :
.
............................... بیایید بانی این صلح شویم ........................
. و
........................... باشد که خدا جواب ما را در همین دنیا بدهد ............
.................................................. .................................................. .............
.انشاءالله
.
.لطفأ همجا به اشتراک بگدارید
.
.............................باتشکر از حصله همه دوستان گلم
.
از طرف یه هوادار کوچک
اینا کین ول کن ارجینی نیستن
Hero Enter
Viva Real Madrid
ریدم به همچین طرفدارای محسناینا حرف نزنن سنگین تره
در حال حاضر 528 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 528 مهمان ها)