یه اهنگ خوندم همه چیش از خودم به جز اهنگسازیش ، یه فرد مورد اعتماد میخوام گوش کنه![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی دوس دارم این دوتارو + خواب ..
تازه دوست داشتم صدای دوم بماند !!!!![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسامی باید به اون طرف میگفت که کاریه که خودم تنظیم کردم تا اون میومد گیتار الکتریک میزد ، مثل همین بابک ریاحی که به خاطر امید حجت میادباس میزنه
البته یحتمل کوشان 20 دیقه کار میکرده رو یوسف بعد یک آلبوم واسه سامان جلیلی تنظیم میزده بعد دوباره یک ربع میومده سراغ یوسف![]()
در حال حاضر 532 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 532 مهمان ها)