این مربی پرتغالی درمورد کریستیانو رونالدو میگوید: "رونالدو مثل زیدان برای فرانسه است. دیگر کسی مانند وی نخواهد بود. او بازیکنی باور نکردنی و یک ماشین گلزنی است. لازم نیست چیزهایی را بگویم که مردم از قبل می دانند."
وی همچنین در مورد رافائل واران شاگرد سابقش در رئال مادرید هم میگوید: "همه می گویند که او به چلسی خواهد رفت چرا که آنها می دانند من واقعاً او را دوست دارم. با اینحال، همه این را هم می دانند که او در مادرید خواهد ماند."
خوزه مورینیو میگوید پیش از رفتن به رئال مادرید دو بار پیشنهاد پاریسن ژرمن را از طرف لئوناردو رد کرده است و تصمیم گرفته به رئال مادرید ملحق شود که بعد از آن این باشگاه پاریسی به سراغ کارلو آنچلوتی رفت.
پس از آن هم دوباره بعد از رفتن آنچلوتی به رئال مادرید مالکان قطری این باشگاه دوباره به مورینیو پیشنهاد دادند که البته مورینیو تصمیم گرفت به چلسی بپیوندد. وی میگوید: "قهرمانی در لیگ با پاریسن ژرمن دشوار نیست. اینکه قهرمان انگلستان شوید فوق العاده است اما این دشواری برای همه صدق میکند."
وی البته رفتن به پاری سن ژرمن را به صورت کامل رد نمیکند: "من جایی هستم که می خواهم باشم اما یک روز رومان آبراموویچ به من خواهد گفت که زمان رفتن فرا رسیده است. پاریسن ژرمن کیفیت بالایی دارد و لوران بلان هم مربی فوق العادهای است. مالکان باشگاه فوتبال را میشناسند و لئوناردو هم پایههای باشگاه را خوب ساخته است. بازیکنان حالا تجربه خوبی در چمپیونزلیگ به دست آورده اند، آنها دو بار در مرحله یک چهارم نهایی بازی کرده اند و در مقابل بارسلونا نیز پیروز شدند. فکر می کنم آنها همه چیز دارند اما قهرمانی در چمپیونزلیگ بسیار دشوار است."