نوشته اصلی توسط Herzeleid عثمان خافی هم گیتار فندر خرید كي؟ نوشته اصلی توسط Herzeleid جای احسان خیلی خالیه آره يكم ميزدمش نوشته اصلی توسط HO33E!N پیشنهاد بدیم نیستنگران بودم چه طو یاد بگیرم که حل شد خوش اشتها
منم مثله اون آقاهه از تهران به خصوص شمالش میترسم.کافه هاش که جای خودشو داره........
نوشته اصلی توسط Herzeleid 10 تا فقط الی خریده 10 تا میلاد اصفهونی 1 دونه سینا پس از 20 تا بیشتره 2 تا هم من...نذر کرده بودم سود شرط بندی رُ برا آلبوم بدم که خدا رُ شکر بدجور باختم و 2 تا بیشتر نخریدم
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi بیا پشت تالار کی بهتر از تو عسلم نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi دوباره باید با یوزر خودم آلبوم درست کنم همه کاورارو بذارم اینجوری دیده نشد تو گروهم همینطور آره بابا گند زدی رفت قسمت تشکر از من رو هم زیاد کنید ، خوشمان آمد
.
نوشته اصلی توسط asc من 10 تا خریدم دیگه پول نداشتم میخواستم 20 تا بگیرم من خرج 6 ماهم 30 تومن نمیشه
نوشته اصلی توسط tandis_m كي؟ آره يكم ميزدمش خوش اشتها
سجاد و الی لینک باکیفیت فیلم دزیره میخواستید ؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N 3 تا هم من...نذر کرده بودم سود شرط بندی رُ برا آلبوم بدم که خدا رُ شکر بدجور باختم و 2 تا بیشتر نخریدم 3 یا 2 بالاخره؟؟ من شرایط مالیم مثل همیشه نبود 5 تا زدیم یکیشم احتمالا هدیه بره
نوشته اصلی توسط HO33E!N من خرج 6 ماهم 30 تومن نمیشه واقعا؟ عمرآ دختر به تو بدم
نوشته اصلی توسط asc سجاد و الی لینک باکیفیت فیلم دزیره میخواستید ؟ تاینی داره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 302 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 302 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن