قرار بود یه همایش یا گردهمایی برگزار بشه طرفدارای چاووشی بیان میگفتن خود محسن هم میاد ....این ممر هندلینگ ماجرا رُ به عهده گرفته بود....
همه میخواستن از شهرستان بیان....یه هو محسن بیانیه داد که گول این سودجو ها رُ نخورید اینا میخوان ازتون سواستفاده کنن(ینی ممر)
ممر بسته بود به فوش میگفت فقط صب بشه من این چاووشی رُ از پشت یوزر بردارم نمیخوام دیگه
قرار بود یه همایش یا گردهمایی برگزار بشه طرفدارای چاووشی بیان میگفتن خود محسن هم میاد ....این ممر هندلینگ ماجرا رُ به عهده گرفته بود....
همه میخواستن از شهرستان بیان....یه هو محسن بیانیه داد که گول این سودجو ها رُ نخورید اینا میخوان ازتون سواستفاده کنن(ینی ممر)
ممر بسته بود به فوش میگفت فقط صب بشه من این چاووشی رُ از پشت یوزر بردارم نمیخوام دیگه
همون موقع فک کنم جنبش سبز می خواست بره کهریزک نزدیک بود محسنو تا اعدام ببره جلو
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
من حس ميكنم شما هم مثل خيلياي ديگه از ترانه ها و شعراي آلبوم چيزي نفهميديد بعد گله مند شديد از محسن و حالا داريد مسائل رو قاطي مي كنيد. همون فكرشم نكن رو گوش كنيد
خواب عليزاده ببيني
چیو قاطیه چی میکنی؟ من میگم صداش تو میگی آهنگاش؟ والا حرومه با شما حرف بزنن حرام ان در حرااااام