نوشته اصلی توسط ahmadsp باو گوشت مفت بود گفتم بچه ها فیض ببرن سجاد خوشگله مثه خر کیف کرده بود شماره همه هم که داریاس تکراری واسشون رفت
نوشته اصلی توسط HO33E!N لوبیا؟ بلی من به نوکیا پایبندم کلا هم از اندروید خوشم نمیاد
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad اون تخما رو تو فرستادی ؟ من گوشیم که خراب شده تو گوشی تخمیم شمارتو سیو نکردم دلیلش هم اینه این هفته گوشیمو خریدم اره دیوث لومیا رو گرفتی ؟
ویرایش توسط ahmadsp : 10-13-2014 در ساعت 01:37 AM
نوشته اصلی توسط Milad اون تخما رو تو فرستادی ؟ من گوشیم که خراب شده تو گوشی تخمیم شمارتو سیو نکردم دلیلش هم اینه این هفته گوشیمو خریدم نه لاشی من فرستادم
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! بزن قدش نوشته اصلی توسط ahmadsp غیر اکس پی هنگ میکنه اصن 6 7 ساله xp sp 2 ما به سنت ها پایبندیم جی تی ای 5 نصب کرده بودم وسط بازی هنگ میکردباید ریستارت میکردم فیفا 08 که نصب نشد xp
نوشته اصلی توسط ahmadsp فقط فحش بده فحش نمونده دیگه همه رو نثارشون کردم عین خیالشون نمیاد بی شرفا
نوشته اصلی توسط mohammad شماره همه هم که داریاس تکراری واسشون رفت والنسیا دوتا بازیکن تو زمین داشت ما یه دونه کاپتان بوسکتس حساب کن قهرمان شن بوسکتس جامو ببره بالا
نوشته اصلی توسط mohammad شماره همه هم که داریاس تکراری واسشون رفت باو من مخابراتم اینجا از این به بعد به تو اس میدم پخش کن
نوشته اصلی توسط mohammad نه لاشی من فرستادم تو رو که کردم سیو
نوشته اصلی توسط Milad والنسیا دوتا بازیکن تو زمین داشت ما یه دونه کاپتان بوسکتس حساب کن قهرمان شن بوسکتس جامو ببره بالا بازیکن ما کی بود بازی رو ندیدمتا زمانی که راموس باشه کسی تخم نداره و بدون اسپانیا تا چند یورو و جام جهانی بعدی جام نمیبره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 510 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 510 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن