اوه اوه ! شما خیلی مرخصی دادا ! من ترجیح میدم دیگه جوابتو ندم خیلی بی شرمانست این حرفا !! فقط میدونی به عنوان اخرین نظرم نسبت بهت اینو میگم که 5 دقیقه وقت بذار به زندگیت فکر کن ... حساب کن چند بار کمکت کردن چند بار حرفاتو شنیدن و اروزهاتو اوکی کردن مشکلات خودتو خانوادتو حل کردن !! ادم مگه میشه انقدر نمک نشناس باشه ؟؟ نکنه همه چی رو مدیون خودتی ؟؟؟ نه به خد ااینجوری نیست ... میدونی ؟ حالا میفهمم حرف پیامبر رو که گفت مردی که بعد ها به ما ایمان میارن خیلی ارزش ایمانشون بالاتره . من همیشه میگفتم چه ربطی داره الان که کسی نیست تهدید کنه مسملون نباش پس چرا باید ارزشش بالاتر باشه ؟؟؟ فهمیدم واسه همینه که انقد تحریف و تحریف گر زیاد میشه که دین اصلی گم میشه . و پیدا کردن اصلش و غوطه ور شدن تو تحریفاش ادمو به جاهای بدی میکشونه !! شما اینجوری ادامه بده هرجور میلته !! اما پس باید قبول کنی که روزی که به بدترین روز ممکن افتادی و یه مشکل واسه خودت یا عزیزترین کسات اتفاق افتاد بازم میتونی زیر لب بگی یا حسین ! بازم بعید نیست دستتو بگیرن . اما خودتی که اب میشی از خجالت . این نظر منه جالا مخترم یا نامحرتم .
همین الان داریوش گفت آدم هر لحظه میتونه عقیدشو تغییر بده
من عقیدمو تغییر دادم دو ساله
البته از بچگی هم من هیچ حرف چرت و پرتی تو کتم نمیرفت ، اما ترس به روحم میخ شده بود
در حال حاضر 440 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 440 مهمان ها)