وینمپ از وصیت شروع میکنه بعد میره قهوه قجری بعد جز بعد یوسف .....
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad وینمپ از وصیت شروع میکنه بعد میره قهوه قجری بعد جز بعد یوسف ..... خب ببین کجا ریدی
نوشته اصلی توسط mohammad بمیر لاشیمگه من مثه تو ام صبح تا شب تو سایتای پ-و-ر-ن میگردی گه نخور کافر همه را به کیش خود پندارد
نوشته اصلی توسط Milad وینمپ از وصیت شروع میکنه بعد میره قهوه قجری بعد جز بعد یوسف ..... بابا گزينه shuffle رو خاموش كن ببين ترتيبي بر چه أساسي تغيير بده رو اعداد
نوشته اصلی توسط Chavosh خب ببین کجا ریدی
نوشته اصلی توسط Milad گه نخور کافر همه را به کیش خود پندارد شماره خودمو دادم کد اومد
نوشته اصلی توسط Chavosh خب ببین کجا ریدی نمیدونم سه بار ریست کردم ولی باز همونجوره
نوشته اصلی توسط Herzeleid بابا گزينه shuffle رو خاموش كن ببين ترتيبي بر چه أساسي تغيير بده رو اعداد التییدات المکرر
نوشته اصلی توسط Milad نمیدونم سه بار ریست کردم ولی باز همونجوره پاکش کن وقت بقیه رو نگیر سرویس کردی خودتو با این وینمپ
نوشته اصلی توسط Herzeleid بابا گزينه shuffle رو خاموش كن ببين ترتيبي بر چه أساسي تغيير بده رو اعداد کس خول که نیستم یه عمر با وینمپ کار کردم خاموشه ایراد از یه جا دیگس ترتیبش هم تخمیه هر بار از هرجا دوست داره شروع میکنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 462 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 462 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن