نوشته اصلی توسط HO33E!N دعا کنین ببرم خدایی میخوام کتاب بخرم لازم دارم 2 جلد بود اگر شرط نمیبستم یکیشُ میتونستم بخرم شرط بستم که 2 تاشُ بخرم به حرف گربه نره بارون نمیاد
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط mohammad68 خیلی سوژه بود اوسگول دید اعصاب همه خورده خواست جک بگه اخه پیج اصلی هم زده بود ، ابرومونو برد اصن
نوشته اصلی توسط A M I R آبروریزی پیج اصلی هم زده بود انگار از این خواننده های دوزاری ه خدایی البومش خیلی خوبه بعد از تک اهنگا ازش نا امید بودم فکر نمی کردم اصلا تو این فضا کار بده محسن اگر شعر گفتنُ بذاره کنار 6-7 قدم جلو میفته
نوشته اصلی توسط Sajjad دیوثا اون روز انقد مسخره کردین بهادر پستو برداشت یوزر بهادر چیه ؟ جواب پی ام منو نمیده دیگه دیوث
نوشته اصلی توسط A M I R آبروریزی پیج اصلی هم زده بود انگار از این خواننده های دوزاری ه خدایی البومش خیلی خوبه بعد از تک اهنگا ازش نا امید بودم فکر نمی کردم اصلا تو این فضا کار بده ها 10 تا آهنگ عالی .... تک آهنگاش مزخرف بودن همه از دم
نوشته اصلی توسط mohammad68 بازه که کجاش بازه
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست ندیدی جانم از غم ناشکیباست چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم به سر سودای آغوش تو دارم . . . به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
نوشته اصلی توسط mohammad68 ها 10 تا آهنگ عالی .... تک آهنگاش مزخرف بودن همه از دم دوست داشتم و چشمه طوسی خوب بود
نوشته اصلی توسط Sajjad دیوثا اون روز انقد مسخره کردین بهادر پستو برداشت چیو؟
نوشته اصلی توسط Sajjad دیوثا اون روز انقد مسخره کردین بهادر پستو برداشت قبل از مصرف تکان دهید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط ehsan1361 تازه شیلفر شده واسه همین بعضی جاها هنوز نشده جدید نداده که
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 509 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 509 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن