نوشته اصلی توسط Milad سر اون بازی سرکار بودم امشب هم نتونستم ببینم کلا بازیهای ملی فقط جام جهانی جام جهانی بعدی همین سایت همون تاپیک
نوشته اصلی توسط HO33E!N جام جهانی بعدی همین سایت همون تاپیک تا ان موقع تو زن گرفتی من خدمتم ممد امین هم داره تو جزایر هاوائی از پولایی که تو شرط بندی در اورده لذت میبره ، وحید هم دکتراش رو گرفته دهن لق هم درحال پاس کردن ریاضی 2 ست
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad هر چی داری از کریس داری حالا باز بگو مسی چقدر اومد تو حسابت حالا ؟ فقط کریست این قدری که باهاش بشه 4 5 دور دیگه فرم زد حسن یه میکس زده با 5 تومن میخواد حدود 300 دراره خیلی پر توقع نیست؟؟؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid فقط کریست این قدری که باهاش بشه 4 5 دور دیگه فرم زد حسن یه میکس زده با 5 تومن میخواد حدود 300 دراره خیلی پر توقع نیست؟؟؟ حسن هم بدتر از ما شانس نداره
نوشته اصلی توسط Herzeleid فقط کریست این قدری که باهاش بشه 4 5 دور دیگه فرم زد حسن یه میکس زده با 5 تومن میخواد حدود 300 دراره خیلی پر توقع نیست؟؟؟ وقتی میگی کریست چه خاطراتی زنده میشه دکتر سعید .... عین سگ میباختیم عصبانی بوددیم اس ام اس میداد زنده باد سلطان کریست
بچه ها این کاسپر اشمایکل همون پسره پیتر اشمایکل ه
نوشته اصلی توسط Milad حسن هم بدتر از ما شانس نداره من میگم سق سیاه دهن لق ما رُ گرفت این گفت شرکت نمیکنم ولی یحتمل شرکت کرده بود که همچین مشکلی پیش اومد
نوشته اصلی توسط Milad بچه ها این کاسپر اشمایکل همون پسره پیتر اشمایکل ه ها
نوشته اصلی توسط Milad بچه ها این کاسپر اشمایکل همون پسره پیتر اشمایکل ه فقط اسمش شبیه پدرشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N وقتی میگی کریست چه خاطراتی زنده میشه دکتر سعید .... عین سگ میباختیم عصبانی بوددیم اس ام اس میداد زنده باد سلطان کریست 4-1 میباختیم تک گلمونو کریس زده بود میگفت سلامتی کریس راستی اون کجاست ؟مرد ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 112 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 112 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن