نوشته اصلی توسط Herzeleid حالا غیبتشون نباشه ولی خیلی خطرناک بودن اون اکیپ من حتی میترسیدم تو تاپیکی که حضور دارن پست بدم پسراشون کبریت بی خطر بودن ...ماده ها خطری بودن
نوشته اصلی توسط HO33E!N البته منظورم میتینگ اصفهان بود من منظورم میتینگ تهران بود
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad اسم نمیارم ریا نشه در گوشم بگو
نوشته اصلی توسط HO33E!N پسراشون کبریت بی خطر بودن ...ماده ها خطری بودن نسل طلایی بودن دیگه
نوشته اصلی توسط HO33E!N پسراشون کبریت بی خطر بودن ...ماده ها خطری بودن ماده ها از اونایی بودن که موری اگه میگفت بخورمت دختراش دنبالش میکردن میگفتن بیا منو بخور
نوشته اصلی توسط Herzeleid اکبر عمیقا درگیر صحنه های فیلمه شده الان دانلودش تموم شد همونه که الی گذاشته بود
نوشته اصلی توسط Milad ماده ها از اونایی بودن که موری اگه میگفت بخورمت دختراش دنبالش میکردن میگفتن بیا منو بخور حالا زیاد وارد جزییات نشیم ولی من خودم شاهدم یه بار موری گفت لاشی دختره برگشت گفت لاش نیست نمیدونم روشه توشه چی چی
با تشکر
نوشته اصلی توسط Herzeleid حالا زیاد وارد جزییات نشیم ولی من خودم شاهدم یه بار موری گفت لاشی دختره برگشت گفت لاش نیست نمیدونم روشه توشه چی چی باران قدیم به خاطر اینکه گناه زیاد توش بود خدا درشو گل گرفت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 535 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 535 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن