مازیار نیومده تو موزیک ما رفته خبر پنجم
من همسن و سال پسر تو هستم ،تو همسن و سال پدر من هستي.پسر تو درس مي خواند و کار نمي کند،من کار مي کنم و درس نمي خوانم.پدر من نه کار دارد ، نه خانه،تو هم کاري داري هم خانه ، هم کارخانه ؛من در کارخانه ي تو کار مي کنم.و در اينجا همه چيز عادلانه تقسيم شده است:سود آن براي تو ، دود آن براي من.من کار مي کنم ، تو احتکار مي کني.من بار مي کنم ،تو انبار مي کني.من رنج مي برم،تو گنج ميبري.من در کارخانه ي تو کار ميکنم.و در اينجا هيچ فرقي بين من و تو نيست:وقتي که من کار مي کنم، تو خسته مي شوي،وقتي که من خسته مي شوم ، تو براي استراحت به شمال مي روي،وقتي که من بيمار مي شوم ،تو براي معالجه به خارج مي روي.من در کارخانه ي تو کار مي کنم.و در اينجا همه کارها به نوبت است:يک روز من کار مي کنم، تو کار نمي کني،روز ديگر تو کار نمي کني ، من کار مي کنم.من در کارخانه ي تو کار مي کنمکارخانه ي تو بزرگ است.اما کارخانه ي تو هر قدر هم بزرگ باشد،از کارخانه ي خدا که بزرگتر نيست.کارخانه ي خدا از کارخانه ي تو و از همه ي کارخانه ها بزرگتر است.و در کارخانه ي خدا همه ي کارها به نوبت است،در کارخانه ي خدا همه چيز عادلانه تقسيم مي شود.در کارخانه ي خدا ، همه کار مي کنند.در کارخانه ي خدا ، حتي خدا هم کار مي کند.زنده یاد قیصر امین پور
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هفته هم طبق معمول همیشه میریم سراغ خبرهایی از دنیای موسیقی ایران و جهان و نگاهی میکنیم به آلبوم پاروی بیقایق که به تازگی از محسن چاوشی منتشر شده. همینطور دوستداران آهنگ هپی از فارل ویلیامز هم میتونن توی برنامهی این هفته با اون و کارهاش بیشتر آشنا بشن.
نظرات و پيشنهادات خود را مثل هميشه با ايميل [email protected] با ما در ميان بگذاريد.
صفه کریس رونالدو 100 میلیونی شد
در حال حاضر 500 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 500 مهمان ها)