نوشته اصلی توسط Chavosh بحث داغ این روزا دخترا با هم چن وات میزنی الان سعیدو میبرن
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط HO33E!N اگر یه پا داشته باشی که قبلش یکی دو دست فیفا یا پس هم بزنی دیگه معرکس پايه من ميشي؟؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid اون ترس و واهمه طبيعيه واسه هر اتفاق جديدي... مطمئنا اوني هم كه ميگه هيچي نيست بعدش نسبت به همون يه واهمه اي داره آها راستی اون ایده ای که دادم با توجه به قبر 30-40 تومنی برای بازماندگان هم به صرفه هست و پیدات نمیکنن
نوشته اصلی توسط mohammad68 شانس ما از اوناییه که از آسمون ..... بباره مستقیم میاد میره تو ... ما
☺ | هر جای خونه هر جای خونه هر جای خونه شــمع روشن شه پـروانــه ها دور تــو میـگـردن _______________ تو رو وقتی نبینم سیر میشم از این مردن که دنیامو گرفته
فردا مطلب داریم + شاید مصاحبه
نوشته اصلی توسط HO33E!N خربزه با نوشابه خربزه با عالم خوبه ميزني شيريني هست مزه ميده بعد ميخوابي
نوشته اصلی توسط Herzeleid پايه من ميشي؟؟ تقابل رئال-چلسی دم مرگ، چه مرگ عاشقانه ای
نوشته اصلی توسط A M I R این که برا خنده بود باوو حالم بد شد هی دارم آهنگارو میزنم جلو فکر کردم موسم خراب شده همش یکیه که اینا
نوشته اصلی توسط mohammad68 باوو حالم بد شد هی دارم آهنگارو میزنم جلو فکر کردم موسم خراب شده همش یکیه که اینا یه سورپرایز براتون دارم
اشترم این البوم نیکول رو چرا پاک نکردی ممد 68 برو تاپیک نیکول پستتو پاک کن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 554 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 554 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن