نوشته اصلی توسط AkbaR منتظر بودم یکی بیاد تو من گفتم حداقل اون بیرون یه اتفاقی درگیری خبری میشه نگو که میخواسته شاهکار هنری خلق کنه
نوشته اصلی توسط Herzeleid همین دیگه..خیلی ارمانی نبود ولی میخواست یه حرکتی بزنه شاید تا خودش راضی بشه هوم اون سکانسم خوب بود... اخرش چی دید تو اینه ماشین؟؟ تو آینه ی ماشین چی شد؟بگو خودت که اگر نفهمیده باشم ضایع نباشه
من rain man و scarface رو ندیدم
نوشته اصلی توسط HO33E!N من گفتم حداقل اون بیرون یه اتفاقی درگیری خبری میشه نگو که میخواسته شاهکار هنری خلق کنه اون میزانسن واسه اولین بار در نوع خودش بی نظیر بوده
نوشته اصلی توسط AkbaR من rain man و scarface رو ندیدم rain man دیدم معمولی رو به خوبه بیشتر بازی اون نقش اصلی فیلم خوبه و جالب اینکه این فیلم با بازی رامین راستاد تو ایران ساخته شده
نوشته اصلی توسط AkbaR من rain man و scarface رو ندیدم rainman که هیچی امشب بریم سراغ scarface اگر چه اینم چند سال پیش دیدم ولی دوباره میبینم تا با دست پر بیام
آخرش دختره می گه چن وقت تراویس می گه خیلی زیاد مشکل زیرنویسه یا دیالوگ همینه ؟
فرشاد حسامی خوش سلیقس
نوشته اصلی توسط Herzeleid rainman که هیچی امشب بریم سراغ scarface اگر چه اینم چند سال پیش دیدم ولی دوباره میبینم تا با دست پر بیام برا فیلما 2 روز وقت بذارین ینی این sacriface برا فردا شب ساعت 12-1 بعد از دوختن پرده ها
نوشته اصلی توسط HO33E!N rain man دیدم معمولی رو به خوبه بیشتر بازی اون نقش اصلی فیلم خوبه و جالب اینکه این فیلم با بازی رامین راستاد تو ایران ساخته شده داستین هافمن معرکست معصویمت ذاتی چهرش خیلی به این نقش میخوره صوزت رخمی رُ داری؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 489 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 489 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن