فیلم sinister رو حتما ببینید
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط AkbaR آخرش دختره می گه چن وقت تراویس می گه خیلی زیاد مشکل زیرنویسه یا دیالوگ همینه ؟ امین میگه تو آینه چی شد
نوشته اصلی توسط Herzeleid داستین هافمن معرکست معصویمت ذاتی چهرش خیلی به این نقش میخوره صوزت رخمی رُ داری؟؟ گفتم دیگه نداشته باشم امشب میگیرم فردا میبینم آینه چی شد؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N برا فیلما 2 روز وقت بذارین ینی این sacriface برا فردا شب ساعت 12-1 بعد از دوختن پرده ها خو الان چه کنیم امشب پرده بزنیم ؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N تو آینه ی ماشین چی شد؟بگو خودت که اگر نفهمیده باشم ضایع نباشه پایانش بازه برداشت مطلق نداریم
نوشته اصلی توسط AkbaR خو الان چه کنیم امشب پرده بزنیم ؟ امشب پرده بزنیم یه چی دیگه ببینیم یا پرده بزنیم شما ببینین من فردا میبینم فردا شب بحث و بررسی
نوشته اصلی توسط Herzeleid پایانش بازه برداشت مطلق نداریم کلا بیشتر به یه حس بی خیالی شباهت داشت که بعد نشون داد خیلی هم بی خیال نیست و هنوز هم اگر پا بده طلبس
نوشته اصلی توسط HO33E!N امین میگه تو آینه چی شد دنیا همون شِتی بود که هس
نوشته اصلی توسط AkbaR آخرش دختره می گه چن وقت تراویس می گه خیلی زیاد مشکل زیرنویسه یا دیالوگ همینه ؟ مجبور شدم برم ببینم درسته
نوشته اصلی توسط AkbaR دنیا همون شِتی بود که هس کلا 3 نفر کشت 16000 گلوله خورد قرار بود چه اتفاقی بیفته؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 511 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 511 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن