نه باو
اين يه داستان ديگه رو ميگه
يه سريا يه بار پشت سر ِ سعيد كريمي كلي حرف زده بودن اونو ميگه
نه باو
اين يه داستان ديگه رو ميگه
يه سريا يه بار پشت سر ِ سعيد كريمي كلي حرف زده بودن اونو ميگه
چقدر اين بچه هاي گروه هره ن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقاي بوخوم گرمني ديگه داري از آستانه ي تحملم خارج ميشي!!!
مواظب چرندياتت باش،اينايي كه دورت جمع شدن دليل جمع شدنشون ي چيز ديگس كه داري با حرفات افراد رو جون هم ميندازي!
نقدي داري از راه درست بيان كن!
بهت اين اجازه رو نميدم بخواي اينجوري تند بري، قبلا هم بهت گفته بودم اينو!
اما اجازه داري اين پست رو ببيني و بعدش ياعلي!
البته بهت حق ميدم،آخه پروفايل هاي فيك واسه شما بي ارزش تر از اين حرفان كه بخواي جوابي بهشون بدي!پ ن دارم شكل خودم ميشم،
هركي مشكلي داره:
مشرف،به سلامت.
با بهادر شمس ِ بوخوم گرمني
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]یعنی یه سیگار این همه آشوب و بلوا به پا میکنه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بیا توضیح بده که سیگار بد نیست!سیگار مثه نون خامه ایی می مونه
واسه سيگار كشيدن محسنم بايد ممر پاسخگو باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق زیباکلام در مصاحبهاش با تماشاگران امروز حرفهای جالبی هم درباره فوتبال زده:"فوتبال را دنبال نمیکنم ولی همیشه دوست دارم ایران ببازد! چون ما ایرانیها یکی از عقب ماندگیهایمان این است که وقتی تیم ایران میبرد، واقعا دچار احساسات فاشیستی میشویم. من مقالهای نوشتم که چرا دوست دارم ایران ببازد. در فیسبوک خیلیها به من فحش دادند که خاک برسرت، بیوطن، وطنفروش و... گذشت. شبی که از آرژانتین یک گل خوردیم و ملت آمدند در خیابان و بوق و شادی راه انداختند، تلویزیون یک آهنگ پیروزی گذاشت و دقیقا همان چیزی بود که من دو سه هفته قبلش در مقاله نوشته بودم. در آن آهنگ که من برای اولین بار شنیدم، رستم، پوریای ولی، تختی، آرش کمانگیر، علی بنابیطالب و پرچم سه رنگ ایران بود و... پس من درست گفته بودم. اگر در انگلیس یک بازی فوتبال را ببرند،باور کنید نمیآیند یک آهنگ پخش کنند که شکسپیر برای ما بوده، ادوارد ژنر برای ما بوده، تیر چراغ برق را ما هوا کردیم و... عقب ماندگی فقط این نیست که
شما پراید را برداری وانت بکنی! این یک جنبه اش است. اینکه وقتی به آرژانتین با یک گل میبازی بیایی بگویی ایرانی و رستم و از این حرفها این هم عقب ماندگی است."
در حال حاضر 490 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 490 مهمان ها)