آهااااای فرصت کم
آهای راه زیاد
![]()
آهااااای فرصت کم
آهای راه زیاد
![]()
سرپرست گروه پالت در پایان گفت: همچنین آلبوم جدید این گروه در مرحله ضبط قرار دارد که شامل 10 قطعه است. هنوز عنوانی برای این اثر مشخص نشده است و قرار است اسفند ماه سال جاری روانه بازار موسیقی شود.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺧﺎﻧﻮﻣﻪ ﺗﻮ ﺗﺎﻛﺴﯽ: ﺁﻗﺎ ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﻓﺮﺩﻭﺳﯽ ﻫﻢ ﻣﻴﺮﻳﺪ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ: ﺑﻠﻪ ﺧﺎﻧﻮﻡ ﺍﮔﻪ ﻧﻤﯽ ﺭﻳﺪ ﻛﻪ روده هاش ﻣﻴﺘﺮﻛﻴﺪ!![]()
یه طرح جدید واسه پوستر البوم به ذهنم رسید
tatalo
آخه اين كارا چيه ميكنيد ؟؟ اين عكسا چيه ؟؟ آخه چرا انقدر تَنِ منو ميلرزونيد !!! فكر ميكنيد مثلاً تيغ بكشيد رو بدنِ خودتون من خوشحال ميشم !!! بابا من اين چند
روز داشتم راجع به كسايى كه در دنيا شرايطِ منو داشتن تحقيق ميكردم !!! همه اونايى كه انقدر مورد توجه قرار گرفتن يا دپرس شدن يا خودكشى كردن يا اوردوز كردن !!! با اينكه اين همه امكانات و پشتوانه داشتن و اين همه حمايت ميشدن !!! جالبه ما نه تعليم ديديم نه حمايت شديم نه تشويق ميشيم و نه امنيت داريم اونوقت توقع دارن حتى خدافظی هم نكنيم !!! بابا هركى جاى من بود تا حالا يا ١٠ بار رفته بود يا ١٠ بار مُرده بود !!! تورو قرآن يكم منم درک كنيد !! من ديگه نميتونم كارِ موزيک بكنم !!! نه مغزشو دارم نه انرژيشو و نه حتى بودجشو !!! اگه واقعاً دوسَم دارين از فوتباليست شدنم حمايت كنيد و بذارين يه مدت فوتبال بازى كنمو تو حال خودم باشم !! همين !! من گفتم ميخوام فوتباليست شَم بهم خنديدن حالا تا گريَشونو در نيارم بى خيال نميشم !!!! كمک كنيد و اونايى كه حرفِ مفت ميزنن رو ادب كنيد لطفاً جاى اين كارا !!!
یاد اهنگ جعفر افتادمخدایا خودت به خیر بگذرون همین که تو موزیک بود براما کافی بود دمت گرم
![]()
الحق که این استقلال رو باید میذاشتن شانسلال
زمین و زمان پایین اومد اینا یه گل زدن ] اونم به چی تیمی![]()
در حال حاضر 712 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 712 مهمان ها)