نوشته اصلی توسط Herzeleid منم تعجب کردم والا ها کلا این دختره تو وجودش به جور حس انزجار نسبت به مرد و رابطه بود که احتمالا برمیگشت به گذشتش یه جورایی منُ یاد فیلم مارنی هیچکاک انداخت ولی خب اصلا خوب پرداخت نشده بود... بازیش
نوشته اصلی توسط Herzeleid خوب بود اونم....اونجا هم که پیرزنه روبه رویی زل زده بود به اینا قدیما اونا هم مثل ایرانیا بودن ولی خوب پیشرفت کردن
نوشته اصلی توسط AkbaR بازیش واقعا بازی خوبی بود...به قول معروف در نقش دوب شده بود نیم ستاره هم به زیباییش میدم
نوشته اصلی توسط HO33E!N saving mr banks چه طوره؟ ندیدم ولی دارم می خوای یهو از کلاسیک بپری به الان؟
نوشته اصلی توسط AkbaR بازیش پسره هم خوب مالی بود میشد جای کشتن دختره بهش تجاوز کنه بهتر در میومد
نوشته اصلی توسط AkbaR ندیدم ولی دارم می خوای یهو از کلاسیک بپری به الان؟ از اعماق تاریخ بیایم بیرون اگه نه شما بگین چی
نوشته اصلی توسط HO33E!N همون یارو تو عکسیه زده بود درش یحتمل اره منم به همین فکر میکردم...سوی نگاهش مشخص میکرد اگر اشتباه نکنم اون مرده یه شباهتی هم با این که با خواهره میپرید داشت نه؟؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N کلا از 1960 تا 2000 خوب پیشرفت کرده پولانسکی اون بانوی فیلم ماه تلخ زنشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N پسره هم خوب مالی بود میشد جای کشتن دختره بهش تجاوز کنه بهتر در میومد همش می خواستم بگم خب خوب شد تو گفتی
نوشته اصلی توسط AkbaR اون بانوی فیلم ماه تلخ زنشه عجب زنی داره دیوثبی غیرت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 515 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 515 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن