نوشته اصلی توسط AkbaR فیلمی ازش ندیدم می شناسیش ؟ تو نیمه شب در پاریس شناختمش رفتم خوندم میگن خیلی گنده بوده ولی ندیدم گندگیشُ
نوشته اصلی توسط A M I R امیر یه پولی داری دسی بدی من یه شرط ببندم؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N اولی و دومی یکی هم امین بگه بریم تا جمعه امین که نمی گه از طرف اون fanny and alexander رو پیشنهاد می کنم
نوشته اصلی توسط HO33E!N تو نیمه شب در پاریس شناختمش رفتم خوندم میگن خیلی گنده بوده ولی ندیدم گندگیشُ یه فیلم سال 1929 یه فیلم سال 1974
نوشته اصلی توسط AkbaR lock stack .... animal kingdom tristana ؟ دومی که احتمالا فیلم متوسطیست سومی هم باید ببینیم ولی واسه تلطیف و تغییر فضا هم شده به نظرم انتخاب بعدی نباشه که زده بشیم! من نظرم رو اولیست
نوشته اصلی توسط A M I R شماره حساب بده ولی اگه با ده تومن من 6 ملیون برنده شدی خدایی 3 تومنشو بده من احمد دیوانس میشه با 10 تومن 3 تومن برد اگر همشُ عجیب غریبپیش بینی کنی
نوشته اصلی توسط AkbaR امین که نمی گه از طرف اون fanny and alexander رو پیشنهاد می کنم اگر نمیگفتی اینو من میخواستم بگم
نوشته اصلی توسط AkbaR امین که نمی گه از طرف اون fanny and alexander رو پیشنهاد می کنم 1- tristana 2-lock 3 -اگر امین پیشنهاد داد که داد نداد fanny and alexander
حسین اول می گی اولی و دومی بعد سومی رو میذاری گزینه 1
نوشته اصلی توسط A M I R کلا اگه یه مرتبه بود که یا میبردی یا میباختب خوب بود ولی یکی دو تا نیست کرمش بیفته به جونت ول کن نی حتی اگر ببازی همشُ
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 137 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 137 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن