نوشته اصلی توسط ehsan1361 کتک برای دهه هفتادی جماعت لازمه اصن باید دهه هفتادی رو بهش سخت بگیری تا لوس نشن کتک در کـــــــــل لازمه... قوی ترین ابزار تربیتی
نوشته اصلی توسط Chavosh مدیر کل دفتر موسیقی اینجور گفته والا اینجور بهتره بلکه یه ماه رو آلبوماشون کارکنن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 باید کتک بزنی تا این نسل آدم بشن سخت گرفتن واقعا لازمه واقعا فكر ميكني ميشه اينا رو كتك زد؟ روش تو روم باز شه؟
نوشته اصلی توسط tandis_m آره والا پول تو جيبيشو زياد كردم روش زياد شده بايد دست بذارم رو نقطه حساسش یه مدت اینکارو بکن حتما...
نوشته اصلی توسط pirana کتک در کـــــــــل لازمه... قوی ترین ابزار تربیتی جان خودم این بچه ها رو بزارن زیر دست من ، یه هفته ای آدمشون میکنم کاری میکنم سر به بیابون بزارن
نوشته اصلی توسط tandis_m واقعا فكر ميكني ميشه اينا رو كتك زد؟ روش تو روم باز شه؟ دخی هستن یا پسر ؟
نوشته اصلی توسط tandis_m واقعا فكر ميكني ميشه اينا رو كتك زد؟ روش تو روم باز شه؟ بزن مادر من ، اگه نمیتونی به باباش بگو بزنه یعنی چی روش باز شده ف جوری بزن که کار به بیمارستان بکشه یه بار برای همیشه
نوشته اصلی توسط pirana یه مدت اینکارو بکن حتما... مثلا چقدر كم كنم؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بزن مادر من ، اگه نمیتونی به باباش بگو بزنه یعنی چی روش باز شده ف جوری بزن که کار به بیمارستان بکشه یه بار برای همیشه خدا به بچه ی تو رحم کنه
نوشته اصلی توسط tandis_m مثلا چقدر كم كنم؟ در حد خرید یه فلافل باشه کافیه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 571 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 571 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن