نوشته اصلی توسط ehsan1361 بزن مادر من ، اگه نمیتونی به باباش بگو بزنه یعنی چی روش باز شده ف جوری بزن که کار به بیمارستان بکشه یه بار برای همیشه باز نشده ولي كتك ديگه شوخي بردار نيست بابا
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بیا دوری کنیم از هم بیا بررسی کنیم پدر کی فن بیشتری بلد بود
نوشته اصلی توسط asc خدا به بچه ی تو رحم کنه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 در حد خرید یه فلافل باشه کافیه چي ميگي احسان ماهي 450 تومن خرجي بهش ميدم
نوشته اصلی توسط tandis_m تو ام گير دادي به كتكا نخند... باور کن به شدت تاثیرگذارـه
نوشته اصلی توسط tandis_m باز نشده ولي كتك ديگه شوخي بردار نيست بابا شوخی یعنی چی ؟ باید جدی بهش بگی نه ، بزار قهر کنه و غذا نخوره
نوشته اصلی توسط tandis_m چي ميگي احسان ماهي 450 تومن خرجي بهش ميدم خو اشتباه میکنی مادر من ، چه خبره ؟! بکنش 100 تومن بسه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 جان خودم این بچه ها رو بزارن زیر دست من ، یه هفته ای آدمشون میکنم کاری میکنم سر به بیابون بزارن پایه ـم تا تهش کاری کنیم برن پیش ننه باباشون گردن کج کنن بگن گـه خوردم
نوشته اصلی توسط A M I R ممر دیوس چیکار کردی بت گفتم بلد نیستی دست نزن همه چی رو ریدی شما دو تا چه غلتی میکنین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 135 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 135 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن