نوشته اصلی توسط ehsan1361 خو اشتباه میکنی مادر من ، چه خبره ؟! بکنش 100 تومن بسه اون موقع كه محصل بود 150 ميدادم بهش الان 100 بدم؟
نوشته اصلی توسط pirana بیا بررسی کنیم پدر کی فن بیشتری بلد بود اتفاقا پدر من زیاد اهل کتک زدن نبود ، از همون اول کاری کرد که به قول معروف روی پای خودمون بزرگ بشیم
نوشته اصلی توسط tandis_m اون موقع كه محصل بود 150 ميدادم بهش الان 100 بدم؟ محصل و غیر محصل نداریم ، باید از یه جایی شروع کنی نگران نباش یه ماهه میاد میگه غلط کردم ننه
نوشته اصلی توسط pirana پایه ـم تا تهش کاری کنیم برن پیش ننه باباشون گردن کج کنن بگن گـه خوردم
نوشته اصلی توسط Chavosh شما دو تا چه غلتی میکنین ممر داره قالب میزنه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بزن مادر من ، اگه نمیتونی به باباش بگو بزنه یعنی چی روش باز شده ف جوری بزن که کار به بیمارستان بکشه یه بار برای همیشه طوری که برای چند ثانیه نفسش بند بیاد مثل فن های پدر من
نوشته اصلی توسط tandis_m مثلا چقدر كم كنم؟ مثلا بگو برای یه مدت مشخص پول تو جیبی ـت نصف میشه و اگه رفتارتو تغییر ندی زمان ـش تمدید میشه
نوشته اصلی توسط pirana طوری که برای چند ثانیه نفسش بند بیاد مثل فن های پدر من دیگه اینقد هم نه یه دست و پا کبود بشه کافیه کمربند خوبه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 محصل و غیر محصل نداریم ، باید از یه جایی شروع کنی نگران نباش یه ماهه میاد میگه غلط کردم ننه بيا الان زنگ زده مينا جون عذر ميخوام تند صحبت كردم گفتم خواهش ميكنم زود ميگه ميشه يه مقدار از پولمو بريزي به حسابم ؟ اينم از عذر خواهي كردنش
عکس کیتارو و صفاریان رو محسن گرفته
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 507 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 507 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن