به قول یکی از بچه ها مردم ایران بوق هم نیستن ، بوق رو فشار بدی لااقل صداش در میاد
به قول یکی از بچه ها مردم ایران بوق هم نیستن ، بوق رو فشار بدی لااقل صداش در میاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم از این سایتای خارجی بلد نیستی همه کاورا رو بذاره نیکول رو برام پیدا کن زیر نویسشو که نکردی
فیلم دزیره رو دادیم میکس کنن ، طرف فیلمو دیده میگه مطمئنی ناپلئون و دزیره عاشق هم بودن ؟
سلام آقای چاوشی خسته نباشین ، من ازتون یه خواهشی داشتم هرچند هیچ امیدی ندارم که به ایمیلم جواب بدین
من یه دوست پسر دارم که بی نهایت به شما علاقه داره و از طرفدارهای پرو پا قرص شماست از اونجایی که دوستم دوتا از برادراشو از دست داده و خیلی روحیه بدی داره خواستم اگه میشه به کمک شما روز تولدش یه جوری خوشحالش کنم . شاید یه سوپرایز از طرف شما باعث بشه بهترین تولدش بشه. ممنون میشم اگه کمکم کنید.
مرسی و خدانگهدارتون
من و همسرم از طرفداران پروپا قرص آقای چاوشی هستیم البته می تونم صادقانه بگم همسرم خیلی بیشتر و متعصب تر؛ همسرم خیلی علاقه داره که برای یکبار هم شده آقای چاوشی رو از نزدیک ببینه و این یکی از آرزوهاشه؛ هشتم آبان ماه اولین سالگرد ازدواجمون هست و من برای اینکه ایشون رو بتونم خوشحال کنم (البته با کمک و محبت شما) دارم این ایمیل رو ارسال میکنم که اگر ممکن هست کمکم کنید
روزنامه فرهنگ و هنر صبا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام ببخشید این ایمیل آقای چاوشیه؟من خیلی دنبالت گشتم
در حال حاضر 518 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 518 مهمان ها)