.
تا الان 2 تا کلیپ اومده اینا از اولی یه تیکه شو نشون دادن
پیدا نمیکنم همیناس فقط !!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"دست" یعنی هیچ از من برندار
"هیچ " یعنی وقت از پیشم نرو...
بدون تو رمق برای چیزی نیست.عاشقم..از نوع ژولیده..
دنیای اتاقم زیر ریشتر ها لرزش مانده است انگار
به خودم که نگاه می کنم
دوست دارم پریشانی هایم را شانه کنی و زلال نگاهت را به ریشه های دلم بپاشانی
دنیای تو گوشه ی اتاقم آغاز می کند خود را...
تو روح سیبی و چیدن نداری
جوابی ،
باز پرسیدن نداری
همه دنبال دیدار تو هستند
تو در قلب منی دیدن نداری
اکبر این سایت خوراک خودته ..
من نمیدونستم یغمی گلرویی اینقد شاخه تا این حد ..
خیلیاشو اون ترجمه کرده ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- :سه حرفی ، زرد و سبز؟ - :انگار برگ است .
- :دل ِ سنگی ِ بارانی؟ -: تگرگ است .
- :دو حرفی ، جای خون در سینه ات؟ - :دل.
- :سه حرفی ، آخر هر چیز؟ -:مرگ است ...
نادر ختایی
در حال حاضر 668 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 668 مهمان ها)