نوشته اصلی توسط Armila ?Film az in siah sefidas 2010
نوشته اصلی توسط HO33E!N گفتی فرهنگی یاد حاجی مهدی افتادم ...دهن ما رُ ماییده بود هر وقت میودم میدیدم پیغام گذاشته بیا مشاعره !میای مشاعره؟نظرت با مشاعره چیه؟
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N 2010 AHa khube pas fk kardam model filmaye amin e :D
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط Armila AHa khube pas fk kardam model filmaye amin e :D امین نظرش این بود از سال 1926 گلچین کنیم بیایم جلو من و اکبر مقاومت کردیم
نوشته اصلی توسط HO33E!N امین نظرش این بود از سال 1926 گلچین کنیم بیایم جلو من و اکبر مقاومت کردیم نترس فردا 2 تا فیلم قبل پیدایش سینما رو می گه
نوشته اصلی توسط HO33E!N امین نظرش این بود از سال 1926 گلچین کنیم بیایم جلو من و اکبر مقاومت کردیم Ya khoda dg film samet mishod faqat :))))
نوشته اصلی توسط Armila AHa khube pas fk kardam model filmaye amin e :D اولا سلام و عرض ادب دوما فیلمای امین مگه چشه؟ سوما به قول استاد سینما یعنی سینمای کلاسیک
نوشته اصلی توسط Armila Ya khoda dg film samet mishod faqat :)))) از این نقاشی ها که گوشه دفترچه میکشن سریع ورق میزنن قراره معرفی کنه
نوشته اصلی توسط AkbaR نترس فردا 2 تا فیلم قبل پیدایش سینما رو می گه taxi driver شُ که نپسندیدم
نوشته اصلی توسط Herzeleid اولا سلام و عرض ادب دوما فیلمای امین مگه چشه؟ سوما به قول استاد سینما یعنی سینمای کلاسیک Salam salam manam arze adab:)) Kodum ostad? Ferasati aya? :))
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 494 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 494 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن