نوشته اصلی توسط AkbaR من موندم جمعه usual شنبه cries یکشنبه رُ بگی برنامه رو بستیم
نوشته اصلی توسط AkbaR یا خدا البته اینا خوبن سراغ کسای دیگه نری فقط Citizen kane tahavole zibaii shenasie cinema :))
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط AkbaR یا خدا البته اینا خوبن سراغ کسای دیگه نری فقط اینا واسه شروعه یکم بریم جلو ناشناخته ها رُ رو میکنیم
نوشته اصلی توسط AkbaR یا خدا البته اینا خوبن سراغ کسای دیگه نری فقط اکبر borat دیدی؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N جمعه usual شنبه cries یکشنبه رُ بگی برنامه رو بستیم فردا اعلام می گردد
نوشته اصلی توسط HO33E!N جمعه usual شنبه cries یکشنبه رُ بگی برنامه رو بستیم AGora bebinin man nisyam albate 1shanbe :))
نوشته اصلی توسط Armila AGora bebinin man nisyam albate 1shanbe :)) وقتی هستی پیشنهاد بده که پاسخگو باشی
نوشته اصلی توسط Armila Citizen kane tahavole zibaii shenasie cinema :)) فیلم می رفت جلو هی می گفتم قطعش کنم پاکش کنم
نوشته اصلی توسط Armila Citizen kane tahavole zibaii shenasie cinema :)) بک فیلم بسیار بد .....به شدت مفهوم زده ...مصنوعی
نوشته اصلی توسط AkbaR فیلم می رفت جلو هی می گفتم قطعش کنم پاکش کنم مثل tree of life
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 555 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 555 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن