نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH لانا الان صورتش کشیده که نیست راضی هستی ؟ فقط یکم شبیه ادل شده من كه راضيم خدا راضي باشه آخه عكسُ از هر دو جهت بايد كوچيك يا بزرگ كرد نميشه فقط سايز يه سمت تغيير كنه ، ميشه اون چونه درازي كه ديدي
نوشته اصلی توسط Gambler کسخل نام کاربریمو عوض کردم کی هستی تو ؟ منم امیرم ، اواتارو امضامو عوض کردم
نوشته اصلی توسط M.GCH سلام خوبی مینا جون؟ فدات عزيزم خوبم نوشته اصلی توسط mali68 ..سلام مینا جون
نوشته اصلی توسط tandis_m من كه راضيم خدا راضي باشه آخه عكسُ از هر دو جهت بايد كوچيك يا بزرگ كرد نميشه فقط سايز يه سمت تغيير كنه ، ميشه اون چونه درازي كه ديدي اِ چرا نقطه چین نداشت این پر کنم ؟ یه زمانی یه عشق یه طرفه بین منو اوتارت برقرار بود الان طلاق دادم خیلی وخته ، یکی دیگه جاشو گرفته
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH کی هستی تو ؟ منم امیرم ، اواتارو امضامو عوض کردم امیر تویی من حاجی مهدی ام
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
آنها سجاده ها را آتش میزنند و این ها بت ها را می شکنند . غافل از این که خدا همانست که بر لب قمارباز در حال باختن جاریست
سلام عزیزانم...
نوشته اصلی توسط Sajjad آنها سجادها را آتش میزنند و این ها بت ها را می شکنند . غافل از این که خدا همانست که بر لب قمارباز در حال باختن جاریست
نوشته اصلی توسط Gambler امیر تویی من حاجی مهدی ام اره خوشبختم چاوشیم ، محسنِ شون کمیسیون اواتارو امضاتو دادی به مجمع ؟ هر چیز مرتبط به قمار گمرکی داره
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اِ چرا نقطه چین نداشت این پر کنم ؟ یه زمانی یه عشق یه طرفه بین منو اوتارت برقرار بود الان طلاق دادم خیلی وخته ، یکی دیگه جاشو گرفته نخواستم خيلي از سلولهاي خاكستريت كار بكشي كي دفعه ديگه برم سراغ اون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 512 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 512 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن