نوشته اصلی توسط HO33E!N لباس در آوردن خواهر بزرگه رُ دیدی؟کونش صفحه ی چند بود؟ بیشتر مستخدم محرم اسرار بود تا دکتر صفحه ی چند یعنی چی
نوشته اصلی توسط Herzeleid دغدغه اصلی برگمان انسان و خداست دیگه بقیه فیلماش سهل الفهم تر بود درباره آخرش چه تعابیری وجود داره؟که رفتن با مرده حرف زدن و لب تو لب شدن
نوشته اصلی توسط HO33E!N چه تعابیر جالبیفراستی چیزی نگفته؟ یه بخشی از این تعابیرُ از نوشته فراستی خوندم اتفاقا یه کتاب کامل راجع به برگان داره به اسم رویا پناهگاه
نوشته اصلی توسط HO33E!N چه تعابیر جالبیفراستی چیزی نگفته؟ فراستی عاشق برگمانه به اکثر فیلماش نمره کامل داده
نوشته اصلی توسط HO33E!N درباره آخرش چه تعابیری وجود داره؟که رفتن با مرده حرف زدن و لب تو لب شدن اونجا رُ اصلا نفهمیدم خودمم
تیک 90
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط AkbaR بیشتر مستخدم محرم اسرار بود تا دکتر صفحه ی چند یعنی چی گفت کمک کن لباس عوض کنم هر چی در میاورد تموم نمیشد
نوشته اصلی توسط AkbaR فراستی عاشق برگمانه به اکثر فیلماش نمره کامل داده توام نظری نداری درباره اون اواخر فیلم؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N گفت کمک کن لباس عوض کنم هر چی در میاورد تموم نمیشد آهاه آره چه فراخایی نبودن قدیما
نوشته اصلی توسط HO33E!N توام نظری نداری درباره اون اواخر فیلم؟ خیر فقط کلاه از سر برمی دارم برا این سکانس نا مفهوم ولی یه حس خوبی داشت نمی دونم چی ولی داشت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 571 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 571 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن