نوشته اصلی توسط AkbaR کارگردان صورت زخمی بقیه فیلماشم نمره شون خوبه هیچ کدومو ندیدم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Cool Hand Luke 1967 اگر ندیدی این انتخاب من ولی اون یکی که گفتم اگر ندیدی ببین
Umberto Dپیشنهاد بعدی من یه فیلم از دسیکاست اگر ندیدین
نوشته اصلی توسط AkbaR یه فیلم دلهره آور هم داره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اینو ببینیم
فردا game بقیه شو لیست کنید
Cool Hand Luke CarrieUmberto D
نوشته اصلی توسط HO33E!N Cool Hand Luke 1967 اگر ندیدی این انتخاب من ولی اون یکی که گفتم اگر ندیدی ببین خوشم میاد فیلمات همه تو رنج سالی هس که قراره بگی
نوشته اصلی توسط HO33E!N Cool Hand Luke Carrie Umberto D با همین ترتیب تصویب شد
نوشته اصلی توسط Herzeleid با همین ترتیب تصویب شد هر 3 تو تاینی هس دیگه سرچ نزنم ؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid اینو ببینیم نوشته اصلی توسط AkbaR فردا game بقیه شو لیست کنید آخر جواب ندادین Cool Hand Lukeدیدین یا نه؟اگر دیدین یکی از پیشنهادات اکبر جایگزین کنیم
نوشته اصلی توسط AkbaR خوشم میاد فیلمات همه تو رنج سالی هس که قراره بگی سرعتم زیاد خوب نی سعی میکنم تو هارد باشه تا بخوام دانلود کنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 512 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 512 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن