نوشته اصلی توسط AkbaR اکبر؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 پس زن محسن داره چیکار میکنه ؟ پشت دستشو داغ کنه دیگه تو فکرش بودم اتفاقا احتمالا محسن با موبایل رفته تو حموم داره در و دافارو تایید میکنه
نوشته اصلی توسط Herzeleid دیماریا دایو زده سر صحنه خطا حالم ازش بهم خورد.... عشقم فرمُ به گا داد
یاد ابولفض افشاری افتادم که به بهونه ی زانکو دخترارو برده بود خونه خالی
نوشته اصلی توسط Herzeleid دیماریا دایو زده سر صحنه خطا حالم ازش بهم خورد.... دیماریا عشقه چقدر افت کرده تو منچستر خدا لعنتت کنه پرز یه پنالتی هم واستون نگرفتن اسمالینگ ، ایوانویچ رو سالتو کرد
نوشته اصلی توسط HO33E!N عشقم فرمُ به گا داد هم فرمُ هم تیمُ این قدر از گب خوردن ناراحت بودم فرمُ یادم رفت اصن
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH تو فکرش بودم اتفاقا احتمالا محسن با موبایل رفته تو حموم داره در و دافارو تایید میکنه جیغ و داد راه بندازه ، درو بشکونه بره تو داری چیکار میکنی ذلیل مرده ها ها ها ؟؟
لاشیا یکی لینک بده
نوشته اصلی توسط ehsan1361 دیماریا عشقه چقدر افت کرده تو منچستر خدا لعنتت کنه پرز یه پنالتی هم واستون نگرفتن اسمالینگ ، ایوانویچ رو سالتو کرد عادت کردیم هر وقت با وناتید بازی داریم باید نگران داور باشیم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 جیغ و داد راه بندازه ، درو بشکونه بره تو داری چیکار میکنی ذلیل مرده ها ها ها ؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 488 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 488 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن