[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]هر کسی ممکنه نسبت به فیلمای خاصی یه احساس شخصی داشته باشه.این فیلم واسه من از اون فیلماست..بارها و بارها سکانس آخر رو دیدم و بارها و بارها بی اختیار اشک ریختم.
نمودن مارو
تا پارسال که من کار نمیکردم یه نفر نمیومد همچین کاری واسشون بسازه ، حالا که میسازیم ملت سر یه عکس آدمو به گه خوردن میندازن
طرف پی ام داده 60 بار گفتم معذرت میخوام بازم میگه دلمو شکستی ، باو دیوث خب بگو فدا سرت و برو کپه مرگتو بزار دیگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]دوست عزیز این فیلم کنایه ایست به اینکه در زندگی همه چیز یه بازی بیش نیست و ما همه بازیگران آنیم. حتی زمانی که فکر میکنیم بازی دیگر تمام شده، وااسفا که در اشتباهیم چون بازی دیگری شروع شده. این فیلم بشدت فلسفی است پیشنهاد میکنم بار دیگر این فیلم را ببینید
امین اینم مفهوم
در حال حاضر 577 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 577 مهمان ها)